Кредит с лоша кредитна история

Кредит с лошо цкр

Как да взема кредит с лошо цкр

Вземете кредит с лоша кредитна история от сайта kredit-s-losho-ckr.com

kredit-s-losho-ckr.com предлагат една от най-ниските лихви за потребителски кредит. Могат да ви отпуснат от 5 000 лева до 200 000 лева за срок до 30 години. Можете да кандидатствате на техният сайт и да обедините всички лоши кредити с лоша кредитна история (лошо ЦКР).

Кредит с лошо ЦКР

Повечето кредитни компании избягват да отпускат кредити на лица с лоша кредитна история. Това не означава, че не можете да получите кредит с лоша история или да обедините всичките ви кредити в един

Ако имате лоша кредитна история, но сте погасили всичките си кредити, е важно за кредитните компании, от колко време сте просрочвали вашите задължения, както и какъв период е минал от тяхното погасяване.
Ако са минали повече от 5 години, всички ви забавени плащания вече не фигурират в централният кредит регистър - ЦКР.

Ако имате лоша кредитна история, но не сте погасили старите ви задължения, можете да го направите с рефинансиране и обединяване на всички кредити в един с лоша кредитна история.
След като ви отпуснат кредит и направите погасяване на всички задължения с лошо ЦКР , в централният кредитен регистър вие ще имате само един активен кредит. Останалите просрочия, ще се виждат за период от 5 години, след това ще изчезнат от централният кредитен регистър.

Проверка на кредитната ви история - какви кредити имам ?

Ако не знаете колко пари към кои фирми дължите и желаете да проверите какво е вашето ЦКР , каква е кредитната ви история можете да прочетете статията ни: КАК ДА ВИДЯ МОЕТО ЦКР - моята кредитна история

Погасяване на всички кредити

След като сте разбрали каква е вашата кредитна история и към кои фирми колко пари имате да изплащате, преди да погасите всичките си кредити се опитайте да преговаряте с фирмите. Ако просрочията са ви големи, при предсрочно погасяване голяма част от фирмите биха се съгласили дори да им заплатите само главницата (парите, които сте изтеглили) и лихвата да отпадне.

Подобрете вашата кредитна история

След като сте погасили всичките си задължения е много важно да взимате кредити само, които можете да изплащате на време. Ако не сте сигурни, че ще успеете да се справите с някоя вноска, вземете кредита за по-дълъг период и след това го погасете предсрочно. Така ще си гарантирате безупречна кредитна история за бъдеще.

Image placeholder

Кирил Борисов

Женен съм с три деца, занимава се от 15 години с финанси и като цяло работя в областта на кредитирането. Смея да кажа, че съм кредитен експерт, постоянно се развивам и чета всички на тази тематика. В свободното ми време обичам да пиша, да ходи на риболов и на почивка със семейството ми.